miércoles, 4 de febrero de 2009

Plàtans de matinada

Una de les coses més sorprenents d’aquest món és el realment petit que és. No ho dic només perquè BTV sembli una prolongació dels estudis pompeistes, sinó també per la gran quantitat de gent coneguda que s’hi troba: càmeres amics de la família, familiars retrobats als informatius i anècdotes que només poden haver interpretat amics teus. I és que els meus amics es vesteixen de plàtan; ja les tenen, aquestes coses. Així que quan va sorgir la frase de “el típic tio raro que es vesteix de plàtan al youtube”, vaig tenir molt clar de qui estaven parlant.

Però també em van sorprendre altres coses, de BTV. La primera és descobrir que els nostres platons i sales d’edició són bastant semblants, que els informatius no estiguin acabats del tot abans d’emetre’ls o que es reconegui públicament “l’efecte hivernacle” que patim entre aquestes parets. Entre allò que vam veure, em va agradar especialment la idea d’un informatiu presentat en diferents llengües. Hi pensaré.

1 comentario:

Diari de Barcelona dijo...

Hola Anna,

S'ha de reconèixer que el vídeo del Cesc és molt bo. I això no treu que pugui compatibilitzar la seva faceta de plàtan per fer reportatges professionals com els va fer amb l'Ibai al Diari.

I ja que l'has citat, el títol original del vídeo és "La Banana del Amó" i aquí et deixo l'enllaç!

http://www.youtube.com/watch?v=6lFFhqJo9os

Rafel
www.diaridebarcelona.cat